25-årsfest med korv och bröd på menyn. Och lite våfflor. Men oj, jag har blivit grytthytte-rubbad, hjärntvättad till att inte kunna släppa tanken att matcha mat och dryck. Till korven och brödet är ju öl och vin klockrent. Öl och vin kan dessutom vara rätt billigt, vilket ju är tanken med själva temat. Matcha mat och vin prismässigt är ju en golden rule. Nu har jag fastnat vid våfflorna . Jag kan inte knäcka nöten vad jag ska servera till våfflorna. Det stör mig. Det rubbade är alltså att det stör mig. Det är ett varmkorvsparty, who cares? Sätt på Bob Marley, andas in och chilla bruden...
I övrigt har jag släppt Ärtsoppan och nu gått över till Rotmos och Korv i kombination med vin. Kvällen till ära (25-årsafton) blev det mousserande Henkel Trocken. Friskt vin med lite sötma tillsammans med rotmossötma och korvsälta. Utmärkt. Strålande! Bullshit..men helt rätt.
Inte bara är den till för att fira födelsedag, kanske är det mest för att jag börjar närma mig början på slutet av bröllops-redigeringen. Skål!
No comments:
Post a Comment