När min bror för ett par år sedan berättar att han inte dricker kaffe efter fem taggade jag honom med "pensionärsvarning" vilket jag sedemera har smaskat upp eftersom jag numera vänligt avböjer allt kaffe efter fyra. Fyra! det ska bli intressant nu. den sista espresson smakad har surfat omkring sedan åtta. fyra timmar efter deadline. modigt! Sömn? to hell.
det har varit kaffe-workshop idag med stockholmstävlande baristas. Testat lite bönmotsatser. Monsun Malabar och Yirgacheffe. Indien och Etiopien. No syra and syra. väldigt pedagogiskt. Vi har också testat mjölkarna lätt, lite fetare och baristamjölk. Syrligt kaffe med fet mjölk. äckel. Syrafri Monsun med lättmjölk. äckel. också väldigt pedagogiskt. Vad gör olika mjölker för olika kaffe? Allt är galet intressant och jag är skitnöjd att våra tävlanden får nosa mer på det här området inför årets IBC (interna barista cup).
Imorgon är det dags för lattekrängning i gallerian. Eftersom Beckmans har sina årliga modevisning i Gallerian ska det bli jäkligt skoj. Förra året fick jag en kicka av att göra kaffe till Britneys "Gimme Gimme" (skulle inte erkänna detta om jag inte var kaffe hypad). Den var perfekt. I år finns det förresten en risk att jag stjäl showen. Hur ska modellerna och deras trasor kunna skina klarare än mig och min masterskjorta?
Jobbar du i flera team? Minska stressen med ett kärnteam!
-
Ibland får vi höra från olika organisationer att teamutveckling inte funkar
hos dem eftersom medarbetarna ofta jobbar i flera team samtidigt. Istället
sa...
4 months ago
No comments:
Post a Comment